SoloParaTi és la plataforma de vendes on-line de BrodArt Embroidery Studio, una empresa amb àmplia experiència professional en la producció de brodats de considerable valor artístic.

Brodart Embroidery Studio està dirigida per Silvia Comas i Montse Comas, fundadores a més d’artistes i artesanes. Elles confereixen a cada un dels productes un toc personal amb la cura i l’amor de les velles artesanes del segle passat.

Brodart se serveix de sofisticats programes d’informàtica i de màquines de brodar d’última generació per a reemplaçar el treball manual, però el procés creatiu segueix sent el mateix que fa dos-cents anys.

El disseny i la qualitat del producte acabat i lliurat ha estat des de sempre l’interès principal de l’empresa. Per això se serveix de materials de base de gran qualitat i dels millors fils per brodar que hi ha al mercat procurant una rigorosa atenció al detall.

A la botiga en línia SoloParaTi podràs trobar peces funcionals i decoratives, de qualitat i d’aparença superior, personalitzables, que duren en el temps i al rentat freqüent. Peces per regalar, per a tu o per a la llar, que t’ajudaran a personalitzar i a enriquir els teus espais donant-los un aspecte únic i exclusiu.