Les presents Condicions Generals (en endavant, les “Condicions Generals”) regulen l’ús de la web SoloParaTi  (en endavant, “La Web”) titularitat de BrodArt i les condicions de compra de productes a través de La Web.

Soloparati és una plataforma web de comercialització de productes BrodArt, empresa de nacionalitat espanyola, amb domicili al Carrer Rovira i Trias, 17-19, 08243 Manresa, Barcelona.

Mitjançant l’acceptació de les Condicions Generals, l’usuari consenteix a ser client de Brodart., i les seves dades passaran a formar part dels fitxers de bases de dades d’aquesta societat, i el tractament d’aquests fitxers serà conforme al que preveu la Política de Privadesa.

Brodart proporciona informació sobre els seus productes i ofereix la possibilitat d’adquirir-los a través de La Web.

Les presents condicions generals són les úniques condicions aplicables a l’ús de La Web i a la compra de productes a través de La Web i substitueixen qualsevol altra condició, excepte previ acord escrit entre BrodArt i el Client. En conseqüència, el Client o Usuari que accedeixi a La Web i realitzi la contractació de productes a través de La Web accepta sotmetre i queda vinculat per les Condicions Generals tal com estiguin redactades en el moment en què se accedeixi a La Web.

És imprescindible llegir i complir les instruccions d’ús dels productes, les quals es troben en el text de la corresponent fitxa de producte d’aquesta botiga online.

Informació sobre els productes i serveis 

La descripció dels productes en La Web es realitzen en base a la informació del fabricant. Les normes de conservació dels productes es basen en la informació que els proveïdors de teixits i de fil ens proporcionen.

Les fotografies tenen per objecte aportar el màxim d’informació sobre els productes.

Qualsevol objecte que figuri a les fotografies d’un producte i que no estigui descrit en la seva fitxa de producte no forma part del producte o no està en venda.

Els colors que es veuen a les pantalles es poden veure diferents en unes i altres. La Web mostra la correspondència de cada color amb el sistema d’identificació de color, Pantone.

Va a càrrec del client assegurar-se que el color que tria a l’hora de personalitzar el producte sigui el desitjat.

Preus dels productes.

Els preus dels productes que s’ofereixen a la nostra Web inclouen l’IVA. Aquests preus no inclouen les despeses d’enviament dels productes.

Totes les nostres factures s’emeten exclusivament en euros.

La Web es reserva el dret a modificar els seus preus en qualsevol moment. Els productes es facturaran al preu en vigor en el moment de la tramitació de la comanda.

Propietat intel·lectual i drets d’autor.

Llevat que s’indiqui el contrari en La Web, els textos, imatges, il·lustracions, dissenys, i altres continguts que es trobin en el portal són propietat de la Web o de tercers dels que s’ha obtingut autorització, llicència o cessió d’ús .

Responsabilitat de l’usuari

L’accés a la Web és responsabilitat exclusiva dels usuaris. Els riscos derivats de la utilització de La Web per l’usuari seran al seu únic i exclusiu càrrec.

La Web no es fa responsable de possibles danys o perjudicis que es puguin derivar de problemes en el funcionament del portal motivats per causes alienes a ell; ni tampoc de danys que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del control del La Web.

L’usuari es compromet a no fer servir el portal, els serveis i continguts posats a la seva disposició amb fins il·lícits, no autoritzats, o fraudulents i / o amb fins diferents als establerts en el present avís legal que poguessin ser lesius de drets i / o interessos de La Web o tercers.

La Web es reserva el dret a impedir o prohibir l’accés a la botiga online a qualsevol usuari d’Internet que introdueixi en el mateix qualsevol contingut contrari a les normes legals o morals, reservant-se el dret d’exercir les mesures legals que estimi oportunes.

L’Usuari es compromet a no utilitzar, copiar, reproduir, distribuir, transformar o modificar els Continguts de La Web, llevat que es compti amb l’autorització del titular dels corresponents drets o prèvia autorització expressa i per escrit de La Web.

Conformitat amb els Termes i Condicions de venda

L’accés i la utilització de qualsevol operació en La Web per part de l’usuari comporta la total acceptació dels presents termes i condicions i declara haver-los llegit.